Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny skole

Hej

I starten af januar skal jeg starte på en ny skole.

Jeg kender ikke nogen så jeg er ret nervøs.

F. Eks om jeg kommer til at få nogen gode venner,

og for om det er en god klasse.

Er der nogen der har nogle råd

til alt det der med nu skole?

Hilsen den nervøse pige

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 12
Jeg er selv en pige på 11 og ved hvordan det føles at skifte skole mit råd er nok at vise en god side af dig selv så vil din klasse nok også vise deres gode sider.
Det er vigtigt at du giver din klasse en chance inden du fuldstændig hader dem 🥰
Vh

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej
Jeg kan sagtens forstå at du er nervøs. Da jeg var på din alder flyttede jeg også skole, og jeg kan tydeligt huske hvor nervøs jeg var!! Mit bedste råd er nok bare at du skal være dig selv. Du skal også være åben til at møde nye mennesker. Jeg tror der er masser der gerne vil være dine venner.

Håber du får en god start på din nye skole<3

  • Anonym, Pige, 14 år

hej pige på 12 år jeg har ogs selv prøvet sådan noget med at skifte skole/klasse men tro mig
du skal bare være dig selv det er det bedste råd jeg kan gi bare prøv dit bedste og lav
ik om på dig selv du er sikkert utrolig sød og rar bare vær dig selv så er der en masse der sikert gerne vil være venner med dig bare husk på at det er vigtiger at have lidt gode venner end at have mage som ik er gode for dig så mit ræd er bare gå ind i din nye klasse med et smil
hilsen tja mig

  • gry, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat