Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny klasse og alene.

Hej jeg er en pige på 13

og er startet i en ny klasse,

jeg har venner der over

men jeg føler mig stadig ensom og alene.

Jeg blev mobbet på min gamle skole

og har derfor 0 selvtillid,

jeg er bange for at gøre noget galt

eller at de andre synes jeg er mærkelig.

Kan i hjælpe mig med hvad jeg skal gøre??

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej 🙂
jeg er rigtig ked af at du har det sådan. jeg føler mig også tit alene, så forhåbenligt kan jeg hjælpe? det kan være svært at føle at man ikke har en bedste ven, når alle andre har en.
men tit har dem, man tror har det perfekt, faktisk heller ikke altid mange venner.

jeg ved at det kan være svært at tage det først skridt, og skrive eller snakke med folk. men jeg syntes at du burde prøve det!

jeg har det på præcis samme måde som dig, og det har 100 vis af andre teenagere også, så hvis du bare er dig selv, og prøver at indblande dig med andre skal du nok få nogen venner.
hvis nu ikke det går godt med dem på din egen alder, kunne du jo altid gå et klassetrin ned? ofte virker de “yngre” klasser hårde, men var det mig der blev tilbudt at være sammen med en 8 klasse ville jeg syntes at det var sejt.

håber at det hjalp lidt?

  • katrine, Pige, 9 år

Hej pige
Det gør mig ondt at du er blevet mobbet, på din gamle skole. Men husk at det ikke er din skyl at du er blev mobber. Mit forslag ville være at, at du er dig selv. Vis du bare er dig selv tror jeg ikke at de ville syntes du er mærkeligt.

Hilsen A

  • A, Dreng, 13 år

hej pige
jeg har også skiftet skole men det blev meget hurtigt nemt for mig fordi jeg begyndte at tro på mig selv og det skal du også for jeg er temmelig sikker på at du nok skal finde ud at det fordi du virkelig er modig det er altså ikke mange der har det nemt med at sende sine problemer ud på internettet
bare vær dig selv og tal med de andre
held og lykke!

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat