Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

lort ska skifte skole igen

argh ska skifte skole igen

for 4 gang i hele mit liv

magter det seriøst ikke

de første 2 gange

har været fordi mine forældre og jeg

har haft flyttet

og så sidste gang

og denne gang

har det været fordi

jeg er blevet mobbet ud

ved ikke hvad jeg ska gøre virkelig

jeg vil ikke have det ender på den nye skole

som på de gamle

nogen der har et råd

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år. Jeg har aldrig selv prøvet at skifte skole men jeg tror jeg kan give et råd alligevel. Prøv når du starter at finde en du synes ser fin og sød ud og så snak med personen. Prøv at blive venner med den. Så har du allerede en der er med dig. Så kan du prøve flere personer af. På den måde kan du måske undgå at blive mobbet.
Håber det kunne hjælpe

  • J, Pige, 13 år

Hej pige.
Ej, det lyder svært!
Jeg er skiftet skole en gang og det hjalp rigtig meget.
Mine råd er bare at snakke lidt med folk fra din nye klasse, og ellers må du bare vente:)
Der er altid nogen der gider en;)

  • 😜, Pige, 15 år

Jeg er skiftet skole 6 gange så jeg forstår godt hvordan du har det men det skal nok gå godt på din nye skole bare sig det her til dig selv hverdag “jeg er stænk og modig og jeg kan klare det her” det var der engang en lærer der sagde til mig og det sige jeg til mig selv hele tiden så nu er jeg ikke så bange mere for at gå i skole-håber du kunne bruge det til noget❤️🫶

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat