Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ville gerne flytte skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

halløjsovs jeg vil også gerne skifte skole tror jeg men jeg synes at du skal sige til dine forældre at du gerne vil skifte skole ellers så når du bliver voksen tænker du tilbage og tænker på hvor ærgeligt de var at du ikke gjorde det og fuglte hvad du selv vil og ikke dine forældre. 🙂

  • anonym, Pige, 12 år

Hej
Du skriver, at du ikke føler, at du hører til på din nuværende skole. Det lyder ikke specielt rart, at have det sådan.
Du skriver også, at dine forældre ikke ville give dig lov til at flytte skole, og at du faktisk ikke har lyst til at blive ved med af spørge dem.
Jeg tænker på, om du evt. kunne snakke med din lærer omkring, at du synes det er mega svært at være i skole? Jeg tror faktisk det ville være en rigtig god ide for dig. Lærernes job er ikke kun at undervise, de har nemlig også ansvar for, at eleverne har det godt og føler sig trygge. Som jeg læser det, har du det ikke særlig godt på din skole, og det kan din lærer hjælpe dig med at få. I kan sammen snakke, om det der gør det svært for dig at være i skolen og evt. at du har overvejet at flytte skole. Det er i hvert fald mit bedste råd til dig.
Jeg håber du har mod på få snakket med din lærer, for det tror jeg nemlig kan hjælpe dig.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat