Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har det ikke så godt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tusinde tak jeg skal nok prøve at se det fra den lyse side

  • Drengen, Dreng, 12 år

Hej jeg har selv prøvet at flytte skole så forstår godt det, det kan godt være rigtig svært i starten men det bilver Bedre med tiden.

  • Mulle, Pige, 8 år

Flytning kræver tid og er virkelig virkelig hårdt for alle mennesker, fordi der ikke længere er de samme trygge rammer at være i, men de bliver flyttet rundt, og det tager tid mentalt at falde på plads, det er helt naturligt.

Derudover så synes jeg du skal prøve at snakke med din mor om det, hun tager det helt sikkert meget nemmere end du tror (du kan også vise hende dit brev) <3 Husk på du skylder ikke hende noget, det var bar en fejl, det gør vi allesammen.

  • Mille, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat