Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen Invitere mig til fester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej jeg kender selv følelsen ikke og bliver inviteret med til fester. så måske skulle du prøve og komme i kontakt med dem eller prøve og spørge hvis der er en fest om du også er blevet inviteret eller om du må komme og lige sige hej. det kan være de er usikker på om du vil med…

  • Anonym, 15 år

Det kan være at de ikke ved om du er klar, eller om du har lyst. Bare prøv at spørg dem istedet for at vente på de spørg dig. Du kan enten lave din egen fest og invitere dine gode venner, du kan også spørge om du ikke må ikke forbi, også bare bliv. Håber at d et var en hjælp.

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det kan jo være at du kan invitere alle i din klasse til en fest og at de så for øjnene op får hvor god en du er

  • Pige på 10 som gerne vil hjælpe, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat