Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor kan de ikke bare se mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har aldrig været den tyndeste, og heller ikke den højeste og den klogeste tvært imod nogle personer er klogere tykkere tynder Højer og lave.

Vis jeg skulle give dig et råd så skulle det være at være dig selv 100% og prøve at komme med ind i fællesskabet det lyder måske lidt svært men tro mig jeg har selv været der og jeg har faktisk fået rigtig mange venner og veninder og sidder faktisk næsten aldrig alene selv om jeg ikke er høj, tynd og klog så elsker de mig og det er jeg sikker på at alle de veninder du snart vil få også vil gøre.

Nu vil jeg give dig nogle tips til hvordan du kan komme ind i fællesskabet

1 Prøv snak og spørg ind til de andre piger og drenge i klassen spørg fx. Hvordan har din dag været eller vil du være sammen efter skole.

2 vis du bare sidder for dig selv i timerne frikvartererne og du aldrig har nogle hjemme eller er hjemme ved nogle, tror jeg måske det er fordi DU venter på at de kommer til dig jeg var der også selv engang men jeg lærte hurtigt at de kommer ikke til dig du skal komme til dem.

Håber mit svar kunne bruges til noget og håber self at du for det bedre❤️😘

  • Pige der har været der, Pige, 13 år

Hey girl!
Du behøver slet ikke at tænke på om de andre ser dig eller ej.. Jeg har været i en lignende situation hvor de smukke populære piger har snuppet al opmærksomheden men i sidste ende handler det bare om at finde de rette mennesker. Det er helt sikkert ikke alle i din klasse der forguder denne pige.
-Hvis det rent faktisk er sådan at alle i din klasse holder så meget af hende pigen kan du altid vælge at køre solo? Det var den løsning jeg prøvede jeg fokuserede på skolen og på mine karaktere og begyndte lige så stille at slappe af og have det godt med den jeg er og hvordan jeg ser ud. Jo mere jeg udviklede mig personligt jo mere begyndte folk også at se mig 🙂 måske kan du prøve det samme? Måske ender du ikke med at blive den “populære” men det er vel i virkeligheden heller ikke det der er vigtigt?

Så det korte af det lange prøv om du kan finde sammen med nogle af de andre i klassen der ikke ser så meget op til denne pige og hvis du ikke kan det så kør solo og hvil i dig selv så skal folk nok se hvem du er, hvad du kan og at du er mega sej!

Håber du kunne bruge det til noget 😉
BIG LOVE❤️

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat