Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjælp med at skifte skole

hej jeg ville gerne skifte skole

men ved ikke hvordan jeg skal sige det

få jeg har altid sagt til min mor at jeg har det godt men jeg har ikke

jeg ved ikke helt hvordan jeg skal sige det

få jeg kan ikke så godt sætte ord på det og er også bange få at hun ikke ville lade mig skifte skole

og at hun bliver sur på mig over det¨.

hjælp hvordan skal jeg sige det

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej Pige,
Jeg synes du skal snakke med din mor hvordan du har det, er sikker på at hun gerne vil høre på dig, og så kan du jo sige du ikke har haft det godt i et stykke tid. Er sikker på at hun vil forstå, og så kan du jo snakke stille og roligt om der ikke var muglighed for om du kunne skifte skole ( og du skal bare sige det ærligt som det er)

Håber at du finder ud af noget <3<3
Mvh. Pige 15 år

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej, jeg ville bare forslå at du måske skriver et brev til dine forældre, så du ligesom ikke skal sige det selv.

  • menneske, Pige, 11 år

hej. jeg forstår godt hvorfor du er nervøs, det kan godt være svært at sige til en forældre el. værge at man gerne vil flytte skole el. ligne. prøv sig hvordan du har det i skolen og at du ikke syntes det er rart at gå i skole i hverdagene, så kan basere hvordan og hvornår du vil sige at du gerne vil skifte skole på hendes svar
håber det her hjalp 🙂

  • Annalie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat