Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skifte skole eller ej?

Det er fordi jeg vil gerne skifte skole,

fordi min klasse er virkelig toxic,

altså jeg har venner

men de alle er desværre fake.

Men jeg er bange for

at jeg ikke for nogle nye venner

på den nye skole.

så jeg ved ikke

om jeg skal skifte eller ej?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej
jeg syndes at du skulle overvej at flytte skole det er både spændende og en ny start. Jeg har selv flyttet skole og jeg var også meget bekymrede for ikke at få nogle ny venner. Men de var så søde og alle tog i mod mig. Jeg går stadig i klassen og er så glad for min beslutning.

  • navn, Pige, 14 år

hej
overvejede også at skifte skole fordi jeg blev mobbet men jeg var så heldig at kunne skifte klasse hvor jeg havde nogen rigtige venner men måske kan det være du ikke er ligeså heldig som jeg var så er den bedste løsning nok at skifte skole og tale med nogen om hvordan du har det så du kan blive taget seriøst
så held og lykke
go girl

  • altid til tjeneste 3000, Pige, 12 år

Hej
Jeg syntes først og fremmest at du skal tale med dine forældre, eller lærere.
Ellers syntes jeg at du skal skifte skole for det er forsøget værd vis du alligevel ikke har nogle ægte venner. Men det er selvfølgelig også et stort skridt, så måske kunne man starte med at få nogle andre gode venner ved fx. fritidsaktiviteter.
Håber det bedste for dig!

  • Mi, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat