Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gymnasiet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Så vidt jeg ved kan det godt lade sig gøre. Jeg synes i skal tage chancen, hvis ikke i får noget ud af at være i skole alligevel, kan i jo ikke rigtigt miste noget ved at skifte. Derfor synes jeg det lyder som en god ide at skifte til et gymnasium, hvor folk er lidt mere engageret.

  • Anonym, Pige, 19 år

Det lyder som en god ide at skifte du beskriver selv hvor dårlig klassen er og hvor lidt du lære af at være der. Det kan kun blive bedre.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hvad er din fremtidsplan? For du skriver du er 18, så du kunne evt., tage en HF på VUC. Her er eleverne ofte mere modne og seriøse.

  • Jes, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat