Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Frikvartererne

Hej jeg er en pige på 12 år

jeg har det svart i klassen.

I frikvartererne

er jeg ikke rigtig sammen med nongen

jeg føler jeg bliver over set af de andre

og de lytter heller ikke rigtigt.

Jeg vil endelig bare gerne flytte skole.

Hvad skal jeg gøre.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har stået i den samme situation som dig og jeg kan bare fortælle dig at de ikke er det værd. Hvis de aktivt vælger at ignorer dig selvom de ved at du er alene ville de ikke være gode nok venner til dig jeg synes du skal prøve at få venner udenfor skolen og så bare behandle skolen som en dum arbejdsplads der bare skal overståes eller fly skole du vælger helt selv

  • hvem ved, Pige, 13 år

Hej pige
det lyder virkelig ikke rart, jeg kan da godt forstå at du gerne vil skifte skole, jeg synes at du skal snakke med dine forældre eller din lærer om det, fordi alle fortjener at have det godt, meningen ved skole er jo ikke at du skal føle dig overset og du skal slet ikke føle ingen vil lytte til dig, jeg synes virkelig at du skal snakke med nogen om det, om måske hvis du har lyst kan du måske forklare dine klassekammerater hvordan du har det. Jeg ved det kan lyde svært og skørt men det hjælper næsten altid at forklare hvordan man har det. Held og lykke med det hele. jeg tror på dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige på 12:)

Jeg tror mange af os har prøvet det du oplever, men det kan løses! Du er bare nød til at tale med nogle om det feks en ven eller en lærer. De vil helt sikkert gøre alt for at hjælpe dig så godt de kan:) ps har også selv prøvet det, men stay strong!

  • C, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat