Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig ikke tilpas

Jeg har lige skiftet skole for cirka 2 uger siden men jeg føler ikke at jeg passer ind.

Min gamle skole var ret anderledes i forhold til den nye skole jeg går på.

Jeg har det svært med at finde venner jeg kan være sammen og jeg føler at alle tror jeg er dum og uduelig.

Hvad skal jeg gøre

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Når nogle af pigerne snakker så gå derhen og lyt lidt med. Så kan du måske snakke om de ting med en af dem nogle dage efter 🙂
Håber det går bedre

  • Anonym, Pige, 12 år

du skal gå op til din lære og sige at du er ensom og så vil hun/han forhåbning snakke med klassen men vis det ikke virker så gå hen til en som du gerne vil snakke med så prøv og sig hej og se det der fra

  • nanna, Pige, 13 år

Kære pige!

Prøv at opsøg nogle piger f.eks. Fra de andre klasser eller måske 9 årgang. Jeg går selv i 9 klasse og har ingen venner… Andet end en. Det ville være rart hvis nogle turde bare prøve. Så prøv dig frem. Mange fra min skole er venner med dem der er et år yngre eller et år ældre.

Mvh. Ukendt pige

  • Ukendt, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat