Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte skole og veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej : )
Jeg synes at du skal tænke dig lidt mere om inden du flytter skole, er det virkelig det du vil, og er du helt sikker, jeg forstår godt at du bliver ked af det men prøv at tage en snak med dem om det og sig at du føler dig udenfor og virkelig bare sig hvordan du har det, det hjælper tit. Hvis du gerne vil starte på en frisk er det self helt okay du skal gøre hvad du føler bedst for dig og hvad der føles rigtigt nede i maven. men jeg ved med sikkerhed at dine veninder aldrig vil glemme dig de kommer til at savne dig og du må aldrig tro andet.

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg synes du skal skifte skole fordi at de er dine venner.
Og jeg selv prøvede det og det hjalp så meget og ser stadig mine venner har det meget bedre. Og hvis du allerede har testet dem så er det da klart du flytter.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej
For et stykke tid siden var jeg præcist i den samme situation.
Jeg synes at det ville være en god idé at skifte skole, du skal bare være 100% sikker på at det er det du vil.
Men hvis du ikke er sikker kan du bare prøve at få nogle nye venner. Altså at begynde at tale til flere i skole (selv drenge) eller at starte til en ny fritidsaktivitet, self hvor man er sammen med andre.
Jeg håber at du vil finde ud af det ❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat