Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har også flyttet skole. hvad jeg har læst ville jeg personlig flytte fordi de ikke ligger helt mærke til dig, men inden da synes jeg du skal snakke med din lære selv hvis det er ikke så fedt. knus

  • Lille myre, Pige, 13 år

jeg synes du skal prøve at få nogle venner og det kan vel ikke rigtig bblive så meget være
og hvis det ikke dur kan du altid snakke med dine forældre. Jeg har selv meget svært ved at få nye venner og hvis der starter en ny kan du altid prøve at henge ud med dem eller hen. Min storesøster er rigtig meget sammen med nogen hun går til sport med så hvis du går til sport kan du altid prøve at få nogen venner der

  • vilmer, Dreng, 10 år

Hej
Jeg har også prøvet at flytte det kan ikke altid være sjovt. Jeg synes du skal snakke med dine forældre om det her, for det lyder rigtig alvorligt. Og jeg synes sammen skal i finde en løsning på problemet.
En STOR krammer her fra 😀

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat