Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte skole?

Hej. er en pige på 12 som rigtig gerne vil flytte skole.

Har det ikke godt i den klasse jeg er i, og vil rigtig gerne flytte.

Men da jeg har været igennem meget, og min mor også er rigtig træt af det er jeg bange for at hun bliver sur:(

jeg tør ikke fortælle hvordan jeg har det

så kom meget gerne med nogle byd på hvordan jeg kan fortælle hende det.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år
Her er et forslag du kan prøve at skrive et brev til din mor og skrive i det hvordan du har det og hvad der sker i skolen

Vi er sikker på din mor elsker dig og vil have der sker det bedste for dig

MVH: 2 Piger på 13 år

  • Pige, Pige, 13 år

prøv at vælge et tidspunkt hvor hun ikke er stresset er optaget af noget andet så spørg på en sød måde i stedet for at lyde sur eller krævende så er der mindre chance for at hun bliver sur

  • Anonym, 14 år

Hej pige på 12 år

Jeg var selv igennem et skoleskift dog i 4. klasse. Jeg har altid været den her rigtig glade pige, og derfor så jeg ikke 100 procent problemet med klassen. Jeg havde selv ikke mange veninder, da det gik rigtig meget ud på at have én bedste veninde.
Det var faktisk min mor der synes, at jeg skulle skifte skole, Og hun kom også med, at jeg bare skulle skifte klasse, men i dag er jeg MEGA glad for, at jeg endte med at gøre det!

Jeg tror, at du skal finde det rigtige tidspunkt, at tale med din mor omkring det – fordi hun skal kunne være fuldt fokuseret og ikke optaget af noget andet. Du må også huske, at det er din mor, og jeg er sikker på, at hun nok skal støtte dig i det!

Jeg ønsker dig det bedste for dig 🙂

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat