Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år!
Jeg forstår godt hvis du har svært ved at flytte derud, men du skal vide at hvis du er så gode venner med dem (som du sikkert er) vil i nok ikke miste kontakten.
I kan jo stadig FaceTime og skrive og hvis du skal ind til din gamle by kan du jo spørge om de vil mødes!

  • Mig, Pige, 11 år

Hej søde
Jeg synes du skal gøre det, du gerne vil. Vennerne er der altid. Jeg flyttede, da jeg var 8 i samme situation. Der er altid nye venner. Og ja, det er svært i starten, men det skal nok også blive fedt! Det lover jeg dig.
Det med vennerne synes jeg ikke, du skal være bekymret over. De render ingen steder og er altid kun en sms væk:)
Håber det hjalp.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej, udfra det du skriver ville jeg helt klart flytte til gården 🙂 du er også en perfekt alder til at lære de nye klassekammerater at kende på en god måde, og du vil få en masse år med dem. Og desuden er det jo mega godt at være sammen med sine bedsteforældre.

  • H, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat