Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg klar til at skifte skole

Hej

Jeg har fået en mulighed for at skifte skole og det virker som en god skole

Men jeg ved ikke om jeg kan passe ind

Og på den skole jeg går på nu skal vi have blandet klasser

Og tror ikke jeg kan holde kontakt til alle mine venner i min klasse som jeg går i nu

Men håber i kan giver mig gode råd eller skrive om jeres affaringer

12 år
Svar fra andre

Børn

Den er lidt svær, for du skal jo selv træffe dine beslutninger.
Men sidste år fik vi også nye klasser, og jeg har mistet kontakten til mega mange af mine veninder. Samtidig ville jeg også have svært ved at starte på en ny skole da jeg er mega indadvendt.

Synes du skal mærke efter, hqr du mod på at starte på en ny skole, og har du lyst til at prøve noget nyt?

  • Anonym, Pige, 13 år

hej
jeg har også skiftet skole engang og jeg var også meget usikker på om jeg kan passe ind, men jeg spreng bare ud i det og jeg er passet rigtigt godt ind, men hvis du vil så bare spring ud af det, men du virker som en rigtigt sød person og du får nok rigtige mange venner, håber mit råd kan bruges, vi ses

Fra mig på 11 år

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Det er slet ikke så slemt nu har jeg skiftet skole op til fem gange og jeg er tilbage til hvor jeg startet og man får mange nye venner og møder nye mennesker.

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat