Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er der noget galt i at gå på privatskole

Jeg er en 13 årige dreng

som har gået i folkeskole

men går på privatskole nu.

Mit spørgsmål er om hvad andres holdning er

at nogen går på privatskole.

Ser i det som snobbet

eller er det fint nok at gå på privatskole.

Jeg er nysgerrig så derfor skriver jeg

for at høre andres mening.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hver gang der er et spørgsmål herinde, som handler om “Er x okay?” eller “Jeg gør det her, er det normalt?” er svaret stort set altid JA. Det er okay. Det er normalt.

  • Anonym

Hej
Jeg er rimelig sikker på at Ca. 1 ud af 5 børn i Danmark går på en privatskole. Så det er altså HELT normalt

  • Anonym, 15 år

Det er i alt fald det bedste der er sket for mig. I den kommuneskole jeg gik på først var der en frygtelig larm, drengene råbte og skreg og der blev set ned på dem der gad lave noget og ingen havde respekt for lærerne. Nu går jeg på privatskole, vi får karakterer og alle forsøger at blive bedre og lave deres ting. Der er ro i timerne og man gør hvad læreren siger. Hurra for privatskoler!

  • R, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat