Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

en dreng jeg kan lide skal flytte efter sommer

Hej jeg er pige på 15 år

en dreng jeg kan lide

skal flytte efter sommerferien

og han fortællede mig det kun i går

men jeg er stadigvæk ked af det

og at han skal flytte

men jeg håber at i har et godt råd til

og sige farvel til en man kan lide

Hilsen XX

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej:) jeg har prøvet noget lignende- det er rart at vide at man ikke er alene. Det var også rigtig svært, men man må huske på at vi lever i en tid med mobiltelefoner, så i mister jo nok ikke kontakten helt. Jeg synes du skal sige hvordan du har det med ham, for du kommer jo alligevel ikke til at skulle se ham i øjnene hver dag.

Hilsen Mig:)

  • Fernanda, Pige, 14 år

Fortæl ham hvad du føler, lige meget hvor pinligt eller svært du føler at det er. Men hellere fortælle ham dine følelser, og hvis du er heldig føler han det samme, og så kan i jo fortsætte kontakten gennem sociale medier.

  • Janus, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat