Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte skole…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Hr Også Gået På en Skole Hvor jeg Ikke Lærte Noget.. Men jeg Bestemte Mig for at
flytte skole da jeg så flyttet skole må jeg faktisk meget glæder jeg fik nogle nye venner og lære en masse jeg synes at du skulle tale med dine forældre om at din god ide at du flytter skole håber at mit svar kan hjælpe hav en fantastisk dag😊❤️

  • Hej, Pige, 11 år

hej prøve at snakke med din lærer og dine forældre vis de synes at du skal flyyte skole så synes jeg du skal gøre det bye bye 😊🌼😍

  • s og p, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat