Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

At flytte skole er svært

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis jeg var dig ville jeg gå hen til nogle piger og spørge om du må være sammen med dem, vis ikke så ville jeg spørge nogle andre, for der vil altid vare en eller flere som vil sige ja. Håber det vil hjælpe.

  • Anonym pige, Pige, 13 år

Hej!
Jeg ved godt jeg er meget yngre end dig men jeg er også flyttet skole bare sidste år og på den måde du beskriver som du har det er præcis ligesom jeg havde det. Først og fremmest så være dig selv! Jeg ved ikke om du er dig selv men mange mennesker kan mærke når folk ikke er sig selv og så er der bare ikke nogle der gider én( taler af erfaring). Du skal også bare kaste dig ud i det. Tal med pigerne- også drengene. Det kan godt være lidt akavet i starten men tro mig det bliver bedre. Og så tal med din forældre om det og hvis det hele er kaos så få dem til at tale med læreren. Du skal nok klare det❤️

  • Mig der vil hjælpe, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat