Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig. Jeg forstår dig fuldt ud, og har prøvet samme situation lignende. Jeg tænker at det dine forældre mener, eller det som det betyder når de siger “ovenpå” er nok at du skal være lidt mere moden? Bedre trivsel? Opføre dig pænt? Jeg forstår det heller ikke 100 %. Men prøv at se om du kan være i stand til at evt. snakke med dine lærere om det, hvad de syntes om det, eller om de vil snakke med din mor og far om det? Håber svaret her kan hjælpe dig.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Jeg synes du skal tale med en lærer om det, så kan læreren så ringe og fortælle det til dine forældre.

  • Anonym

Heyyy
Jeg kan godt forstå at du vil skifte skole🙂 men måske har din forældre ret i det med at være ovenpå (eller hvad det nu hedder 🤷‍♀️) Men hvis det bliver ved så synes jeg det skal tages alvorligt
PS har os selv haft lyst til at skifte skole, men så gik det over

  • Hopeithelp, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat