Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klasseskift på gym

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Du skal ned og snakke med studievejlederne:) De plejer at være rigtigt gode at snakke med, når man har sådan nogle følelser som du har. Det er ikke sikkert der skal ændres noget, men det er godt at få sagt det højt og vendt det med nogen. Og studievejledernes arbejde er netop at tale med gymnasieelever, som har noget på hjerte.

Mange hilsner

  • Anonym

Hey, godt du skriver 🙂
Jeg går også på gym 2.g, af hvad jeg har lært gennem de 2 år, så er det at give den gas med at snakke til folk.
Altså flette dig ind i vennegruppe, jeg ved det er SUPER akavet, men snak med folk evt søg på youtube, hvordan man bliver bedre til at ha’ en samtale med nye folk.
Alle skal starte et sted om de er 10 år eller 20 år.
Mvh
Fred

  • Fred, Dreng, 17 år

Hey du,

Jeg gik selv i klasse med en der skiftede i 2.g og hun blev super glad for det og meget mere udadvendt, da den klasse hun kom ind i både havde et bedre fællesskab og flere hun havde noget tilfælles med

  • Anonym, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat