Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner

Hej

jeg har det lidt svært med mine venner

jeg føler de kan lide mig på nogle tidspunkter

og så lige pluselig hader de mig

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej du! Den følelse og usikkerhed, tror jeg mange kan genkende. Jeg vil råde dig til, at tage fat i dine venner og fortælle dem hvad du føler og hvordan du opfatter de situationer, hvor du ikke føler de kan lide dig. Det bedste du kan gøre, er at være ærlig. Det kommer man meget langt med. Håber du får svar og kan finde mere ro omkring det☺️

  • Ella, Pige, 21 år

hej, Jeg har det også svært med mine venner i skolen og føler det samme, jeg syndes det ville være en god ide at måske snakke om det med en voksen eller bare spørger selv, jeg kender godt følsen det er rigtigt trals!!

  • Nellija, Pige, 11 år

Hej.
Jeg kender det godt men jeg tror bare at du skal prøve at tænke at det er normalt. Jeg tror alle prøve sådan noget så jeg tror bare at du skal enten bare lade det være eller snakke med en voksen du stoler på.
Håber du kunne bruge det til noget♥️

  • Aloe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat