Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej min ven. Jeg har også lige fået en ny pige i min klasse og hun har sagt at hun føler sig godt tilpas der. Det sagde hun var fordi at hun havde startet med at finde et par stykker som hun følte sig tryg hos og efter at hun havde været samen med dem et par dage og så kunne hun lge så stille begynde at tale til nogn af de andre også. Nu har hun været der i lidt over en uge og hun er faldet rigtig godt til. Måske skulle du også prøve at bruge hendes metode

  • G-pigen, Pige

Tak for jeres råd!!

  • Pige, Pige, 13 år

Hey smukke. Sådan vil det være det første stykke tid når man har skiftet skole. Ved godt det ik er en rar følelse men det bliver bedre hen af vejen det lover jeg dig så bare tag det roligt og prøv og nyd de andres selvskab selv om du går lidt bagved fordi de kunne også bare ignorere dig og ville have noget med dig at gøre overhovedet

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat