Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil sige lidt mere i timerne

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ville prøve at tænke at jeg skal have hånden op mindst 3 gange i timen det hjælper nemlig mig. Kan godt forstå det er svært men du skal bare prøve og tænke på at dine venner/klassekammerater ikke griner af dig. Håber det hjalp.

  • Pigen Lars, Pige, 14 år

Tror lidt halvdelen af alle elever har det sådan. Men prøv at gør det til en vane, du kan starte ud med kun at række hånden op 1 gang om dagen, og dermed opbygge det. Men intet at være nervøs for.

Og held og Lykke 🙂

  • Anders-ikke rigtige navn, Dreng, 16 år

Heyy, havde det helt ligesom dig i 8, og troede heller ikke det kunne gå bedere. Men her i niende er det hele bare gået meget nemmere, og jeg gik fra at række hånden op et par gange om ugen til omkring 10 gange om dagen. Der er ikke noget pinligt ved at svare forkert. Det rigtige at gøre er ikke at bearbejde dig selv, men bare gøre det, bare tænk på hvor meget du vil fortryde at du ikke prøvede. For mig føltes det meget bedere at svare forkert end ikke at prøve. Måske kan du lidt lave et væddemål med en anden stille om at udfordre jer selv mere?

  • Kzkzk, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat