Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil ikke til Idræt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
det virkelig synd.
Jeg ville tage en snak med enten din klasse lære eller idærtslære. Den du tryg med.
Hvis du går med din klasse lære eller en lære for en sags skyld bare du tryg❤️ som kan hjælpe med at gå til din idrætslærer.
Hvis du er tryg ved din idærtslære kna du også snakke med dem.

Du kan også snakke med din mor som kna hjælpe.

Godt du snakker om det. Håber det kan hjælpe. Og du får det godt me idært.

Mvh mig

  • Mig, Pige, 12 år

Kære pige på 12❤️
Jeg er selv mega bange for bolde og har grædt flere gange over det. Min idræts lære kan ikke forstå at alle ikke har det lige godt med idræt og lige let ved det. Det er utroligt hårdt da ingen forstår det, og er bare sådan “Ej du skal bare gribe bolden”. Jeg udviklede faktisk en angst for idræt. Jeg græd hver morgen, der kom også en pedago der skulle tvinge mig i skole. På vej der hen løb jeg enda væk. Jeg ved det er hårdt men vi skal bare kæmpe!❤️❤️ kh Pige som forstår

  • Pige, Pige, 12 år

Hej:)
Først og fremst tror jeg ikke de andre vil grine af dig. Jeg kan godt forstå din følelse, da jeg var på din alder var jeg ikke specielt glad for idræt. I dag er idræt mit yndlings fag fordi det er sjovt, men det har altid været et svært fag for mange, fordi nogen ikke er glad for deres krop og ikke vil i bad eller måske ikke er så god til idræt. Jeg tror din mor siger det for at hjælpe dig med tro på de andre ikk vil grine. Prøv at snak med dine venner eller en lærer du stoler på, det hjælper næsten altid. I stedet for at løbe væk, så sig til dem du er på hold med at du måske ikke er så god som dem, men at de skal gi dig en chance. Du har sikkert også så mange andre talenter!

Jeg håber du nogenlunde forstod mit svar og det var brugbart.
❤️

  • J, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat