Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne have et bedre ry

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du fx starte tildans med en veninde eller en anden sport på den måde forstår de at du kan lide noget andet

  • ......., Pige, 16 år

Hej. Jeg er en dreng og har gjort det samme (kinda).. Prøv at finde nogle venner der ikke er “nørdede” eller i hvert fald gå sammen med nogle andre og så kan du altid snakke med dem i pauser eller lign. Jeg er en “nørd” alså ved godt hvad jeg laver, og kan finde ud af ret mange ting med computer. Jeg “skjuler” det i skolen, fordi i den her alder er der ikke mange der bliver fristet af en gamer type der nørder 24/7. Jeg har dog også fået mange andre interesser istedet for kun computer. Men mit råd er, gå sammen med nogle typer som du normalt ikke vil gå sammen med. Vigtigt de ikke er nørder udadtil. Til sidst vil de se dig som “normal” og dit ry vil forsvinde af sig selv. Jeg endte med at blive den “seje” type. Alså en af de mest populære og ingen ved jeg er en “nørd”.

  • Charlie, Dreng, 15 år

Jeg tænker siden du skriver det er 1 dag siden, at folk måske ikke er sikker på om. Det bare er en periode du prøver det af eller om du virkelig ændre dig. Men giv det lidt tid, det skal nok komme.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat