Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venskaber

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære sikkert mega søde pige. Jeg har det lige præcis sådan der på min skole nu, og jeg skal skifte skole i januar. Men jeg synes helt klart at du skulle måske lukke lidt mere op, og vise folk at du er der. Og at du rigtig gerne vil dem, og jeg håber virkelig at du finder en tæt veninde. Kh mig<3

  • Mig, Pige, 13 år

hej.
jeg er også næsten lige startet i en ny klasse, og jeg kan huske før jeg startede var jeg mega som i mega nervøs for at jeg ikke ville komme ind i det nye fællesskab, og første skoledag var det lidt svært, men efter en uge eller sådan kom jeg lidt mere ind i deres fællesskab.
jeg har snakker også med en del fra min parallelklasser.
Hvis du har en parallelklasse(r), hvor du tænker at de måske har lidt magen til personlighed som dig, så prøv at snakke med dem, eller smil til dem, det var sådan jeg fik kontakt med dem, ved at smile også efter noget tid sige hej og sådan noget. Hvis du ikke har en parallelklasse, hvilket jeg tror at du har, så prøv måske når i skal arbejde i grupper og i selv får lov til at vælge hvem i vil være sammen, søg hen til dem du gerne vil være sammen med, og spørg om i skal arbejde sammen, det var også en af de ting der hjalp mig.
Tro mig, hvis det ikke kommer nu, så skal det nok komme senere.

  • Halløj(:, Pige, 15 år

Ja her er mine råd:

Prøv at snakke med en også hvis de hr nogle venner så bliver du trækket ind i deres fælleskab og der efter vil du sikkert få flere venner

Held og lykke.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat