Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venskaber

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Hvis jeg var dig ville jeg nok bare skrive til dem og spørge om de f.eks. havde lyst til at gå en tur eller sådan noget i den stil. Selvom det kan være nervepirrende at spørge siger folk for det meste ja. Og hvis du så får en nej, så skal du ikke tage det så tungt, for der er sikkert en anden som godt vil noget med dig. Så jeg synes bare du skal springe ud i det og bare spørge <3

  • Anonym, Pige, 13 år

Hejsa
Et råd til dig ville være, at du skulle prøve at snakke mere med dem, jeg ved godt det kan være svært da jeg også selv er meget genert.
Men du kunne også komme op med et forslag til dem om at gå en tur eller lave noget hyggeligt sammen, eller prøve at skrive lidt med dem og se om i kunne blive tætte?
Håber det hjalp 🙂
Mvh pige, 13 år

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat