Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner på gym

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv lige startet og har selv fundet fint nok ud af det men jeg kan mærke at jeg ikke ha eneret til fælles med min klasse. Men jeg tror det handler meget om tålmodighed, især hvis dut gymnasium også har et grundforløb hvor efter du så kommer i din studieretnings klasse. Der er jeg sikker på at der er flere der er klar på at snakke.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Nu er det nogle år siden jeg selv blev student, men da jeg i sin tid startede i gymnasiet kendte jeg ikke én eneste på hele årgangen. Som dig syntes jeg heller ikke, at den første uge var særlig sjov, fordi jeg ikke kendte nogen, og mange af de andre kendte hinanden på kryds og tværs. Men lige så stille lærer man jo hinanden at kende og de venner jeg har fået fra gymnasiet vil nok være venner for livet. Tro mig, du skal ikke give op efter én uge! Bare vær dig selv, så skal du nok få nogle nye venner/veninder! Held og lykke med gymnasiet☺️

  • matt, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat