Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på tretten år

Jeg kender det så godt! Det er det mest forfærdelig at skulle finde nye venner. Især når man ikke er så god fil fx at starte en samtale.
Dem der ville lave ballade dem skal du holde dig fra. Hvis du ikke har lyst til det de vil lave så skal du ikke gå med til det. Men der er overhovedet ikke noget galt med dig. Bare vent og se… lige pludselig skal du nok finde en som du snakker rigtigt godt med. Det behøver umiddelbart ikke at være en fra din klasse. Måske fra de mindre eller større klasser? Måske du kan prøve hvis du har mod på det, gå hen til en af drengene fra din klasse? Drenge er nogengange lidt nemmere at snakke med en piger;)

Håber mit svar hjalp dig

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej.
Jeg forstå dig godt, jeg har det også svært med at finde gode venner min såkalde “bff” svigter mig hele tide og jeg har ingen ide om hvad jeg skal gøre men jeg vil prøve at kaste mig ud i det jeg tror det også ville være løsningen på dit problem vi gør det sammen håber det gør det nemmer at vide du ikke er alene du lyder fantastisk pg jeg ville ønske jeg kende dig i virkeligheden er sikker på vi ville være gode venner.

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat