Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige Selføgelig er det ikke Sjovt at blive kaldet Bumsefjæs Du Skal Enden Sige det til en Voksen Eller tage en pause fra Hinanden Du kan måske også Lege med nogle andre ☺️

  • En som Sally, Pige, 10 år

Hej
Det er selvfølgelig ikke sjovt at blive kaldt ting som man ikke bryder sig om. Og bare rolig alle får bumser før eller siden. Jeg kom også tidligt i puberteten så jeg ved 100% hvordan det er.
Jeg syntes måske at du skal prøve at tale med hende – selv om det kan være svært at sige hvordan man har det. Og så sig at det får dig til at få det dårligt når hun kalder dig det og laver sjov med dig. Vi har alle brug for at sætte grænser nogle gange.
Prøv også at lade være med at starte skænderier ved måske at lade være at sige ting som hun ikke kan lide- som at hun ser sjov ud. Ingen kan lide at få dårlige kommentare.
Håber at jeg var en hjælp
Kh❤️😚

  • E, Pige, 13 år

Hej pige på 10 år 🫶 det er så irreterende at høre på andres menneskers meninger om dig. Men jeg ville bare sige at i sidste ende er det kun din mening om dig selv der gælder. Jeg synes du skal tag det op med hend eller en voksen. For jeg kan godt forstå at det gør ondt at gå rundt på det. Jeg havde jo selv prøvet det på dit alder ❤️ Jeg håber du kommer væk fra hende <3 pas på dig selv ❤️❤️

  • Dal, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat