Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Veninder

Hej

for ca 4 måneders tid siden

skiftede jeg klasse

og jeg føler mig uden for i frikvartererne

fordi jeg ikke har nogle at lege med

og til gruppe arbejde er der heller ikke nogle

der gider at være sammen med mig hjælp

Hvordan bliver jeg venner med pigerne i min klasse ?????

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ville forslå at du skulle tale med dine forældre om det. Jeg har også tit følt mig uden for i bl.a. frikvartererne, og da jeg fortalte det til mine forældre, hjalp de mig rigtigt meget. Måske kunne du også snakke med nogle af dine lærere.

  • Anonym, 15 år

Det kan tage tid at blive venner med folk og det føles altid lidt akavet i starten, men hvis du tør kan du prøve at være den person som tager det første skridt og snakker med dem selvom det kan være skræmmende. Men efter noget tid bliver det nemmere 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej med dig,

Jeg har virkelig også prøvet at føle mig udenfor… Et råd min mor har givet mig er, at det er en god ting at kunne inviterer sig selv. Og med det mener jeg at, hvis nogle af pigerne virker søde, så spørg dem ‘hey må jeg gerne være med?’. Jeg tror de fleste altid ville sige ja. Jeg ved det kan være meget svært at gøre. Men tror mig det hjælper. Både bliver du stærkere og modigere, men du kommer sikkert også til at få flere venner og sjove oplevelser, hvis du bare inviterer dig selv en gang imellem:)

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat