Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved virkelig ik hvad jeg skal gøre.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Selvom jeg ikke har prøvet at flytte skole tror jeg du kan tage det helt roligt. Hvis du er dig selv skal det nok gå!

  • Anonym, Pige, 12 år

Du kan holde kontakt over telefonen. Så kan du ringe og lige spørge om i kunne hænge lidt ud eller om han/hun vil over til dig og lege lidt. Og hold kontakt sådan. Tro mig! det kan man godt! Har selv en veninde fra børnehaven og der vi gik ud af den skulle vi ikke på samme skole.
vi bor i 2 forskællige byer, og vi holder stadig kontakt idag. ( altså vi har holdt kontakt i 6 år! ) hvis du ikke har en telefon kan du spøger din mor eller far om de ikke lige kan skrive til deres forældre. Held og lykke! 😊😆 🍀🌸hilsen fra mig

  • Anonym, Pige, 11 år

Kender godt det der når ens verden bare falder sammen, men det plejer aldrig at være så slemt som man tænker lige når det sker. Jeg tror slet ikke du skal være bange for at du kommer til at miste dem, hvis du selv gør noget for at blive ved med at holde kontakten og i stadig ses efter skole eller noget en gang i mellem så skal det nok gå. Du skal sket ikke være bange for ikke at få andre venner/veninder. Jeg er sikker på at du kan få nye venner/veninder hvis bare du er der selv. Ønsker dig kun held og lykke her fra<3

  • Malou, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat