Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke om høre til

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 14 år

Man kan godt lidt sige jeg står i samme situation. Det er mega svært at være i den alder og alle er så sindsygt usikre på det hele og især for selv at blive dømt. Jeg fandt ud af der er en meget sød dreng fra min parallel klasse og gik ind til ham, så det er det som reder min hverdag, men jeg hader også denne her tid og man skal nærmest være en helt special fantastisk pige, for at man passer ind, og så er det akavet hvis man ikke er i en gruppe. Hvis du nu går lidt ud af gruppen og kan være dig selv, så kan det være der er ander, som ser på dig og gør det samme, og så kan i måske få en relation sammen.

Håber det bedste<3

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat