Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Var det det rigtige valg at skifte skole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Invitere en pige hjem til dig og det kunne måske være starten på et nyt venskab
MÅSKE
Ellers er der drengene….. Prøv dem har en god ven af drengene og han er så sjov 😅
Mvh 🤞 🙃 😘 🥞🍦🦓🦁

  • Anonym 💞, Pige, 11 år

Hej pige.
Jeg har det helt samme problem. Jeg prøver at få legeaftaler med hele gruppen, eller bare nogen få personer fra gruppen. Jeg syntes selv at det virker når jeg har legeaftaler i fritiden hvor man selv kan bestemme hvem der skal med. Dy kan også snakke med din lærer og spørge om du kan sidde ved siden af dem du gerne vil, det virker også.
Håber du kan bruge mit svar.

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej pige på 13 år.

Jeg havde samme problem. Jeg kunne ikke komme ind i fællesskabet på min nye skole da alle ligesom havde deres vennekredse. Jeg tog et virkelig usikkert valg. Jeg bad min lærer om jeg måtte bruge 15 min af timen på at sige noget vigtigt. Jeg stille mig foran hele klassen og sagde direkte hvad der var galt. Og nu begynder det at hjælpe lidt. Hvis du ikke er klar på at gøre det jeg gjorde. Så tag en snak med din lærer om vedkommende kan lave noget mere gruppearbejde hvor læreren bestemmer hvem der er i gruppen. På den måde kommer du mere med i fællesskabet.
Held og lykke, det skal nok lykkes!!

  • Anonyme mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat