Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Udfordrende studentertid

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Nu ved jeg godt at jeg er lidt mindre end dig men det lyder virkelig som om at du også gerne vil have en ungdomsuddannelse så hvis jeg var dig ville jeg bare prøve at tænke “det skal nok blive mig en dag” heldbred er noget af det vigtigste nogensinde og jeg har også angst og det har også gjort noget ved min skolegang. Men man kan altid tage en ungdomsuddannelse og få en studenterhue og være stolt af sig selv over den.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

jeg forstår dine tanker!
Man tænker altid det her kunne have været mig. og hvad nu hvis jeg gjorde det her eller hvad nu hvis det her skete. Søde pige på 18 år, hvad end der er sket og har gjort at du skulle tage hf enkeltfag og derfor ikke er student på samme tid som dine venner, så vil jeg sige at alt sker for en grund! Tro mig, du skal slet ikke få en følelse af at du ikke er god nok, fordi du er! Du er så god for at du er startet og du er stadig så ung! Du er kun 18 år! Der er flok på min skole der starter som 20 årige. Du er ikke gået glip af noget og du er stadig godt med søde. Jeg håber hvor end du er at du har det godt, og altid ser på den lyse side. Jeg ønsker dig alt det bedst og håber at du snart også bliver student! Tiden går sååå hurtigt. Lige pludselig så står du også med huen på <333

  • Sus, Pige, 19 år

Hey søde. Bare tag det helt roligt og i dit tempo. Hvis du presser dig selv og overanstrenger dig, så kan det virkelig blive hårdt. Jeg kan godt følge dig, for jeg går i 9.klasse og står over for en afgangsexamen og jeg har selv sygt meget stres på, og føler ikke at jeg gør det godt nok, men du skal vide at du er god som du er, selvom du ikke er færdig. Og som sagt, tiden flyver afsted og snart er du ude, og vi andre er lige gået i gang, så ingen stress. Gør der så godt du kan, også skal det nok gå. Håber at du har det godt, og står med huen på snart😘🥰💕💖

  • Elsker dig, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat