Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uvenner

Hej

Jeg har en ven der er mega træls.

Jeg bliver træt af hende.

Nogen gange tror hun vi er venner og nogen gange er vi uvenner.

Forstår hende ikke.

Gider ikke at være venner med hende.

Når jeg ikke svar hende siger hun det til læreren.

Så det er mig der for skældud.

Og min lærer lytter aldrig til mig.

Hvad skal jeg gør?

Kh. mig

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Synes du skulle prøve at snakke med hende om det så hun bedre kan forstå det måske?
Kh mig

  • Amalie, 16 år

Hej pige på 11
Jeg synes du skal droppe hende, fordi man skal føle sig tryg og have det rart når man er sammen med sin veninde. Prøv og tag en snak med læren ved det kan være f*****g svært ,men fortæl, hvordan DU har det ellers kan du snakke med en anden lærer som snakker med den lærer, en tredje maligned er, at snakke med din mor eller far som sikkert kan snakke med den lærer OG du skal huske og sige, at du ikke vil være veninder med hende. Husk, at lytte til dit hjerte❤ og tag det rigtige valg.

  • Du er dig!, Pige, 10 år

Hej det var mig der skrev brevet og vil bare lige sige at hun er blevet meget sødere og jeg skulle bare havde givet hende lidt mere tid så alt er okay igen!😊

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat