Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usynlig over for pigerne?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Du kunne starte med at snakke med en person – Nok den du føler dig mest tilpas ved, som du også føler vil prøve at snakke tilbage til dig. Derefter kunne du igennem hende også prøve at snakke med de andre piger. Det er ikke at udnytte så længe du synes dig og din ‘første’ venindes venskab er rigtigt, og ikke bare noget du bruger til at få andre venner.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg synes at du skal starte en samtale med dem hvor at det første du gør er at du viser dem brevet sådan de kan se hvad der går dig på men hvis det er sådan nogle divaer så find dig nogle andre pige venner fordi at de er bange for drenge lus og hvis det lukkes dig at blive venner med en diva er det svært at komme af med dem igen ps jeg ved det fordi at jeg selv har to de er irriterende men alligevel søde hvis man lær dem at kende

YOU GO BOY

  • Lonelygirl (anonym) 11snart12, Pige, 11 år

Hej er slev en pige som har lidt samme problem bare med piger men jeg har mistet min drenge en fuld stændig
Det startede med at han blokerede mig på snap og ved ikke hvorfor.

God ide at find en pige som du ikke tror har det ret godt med dem hun er sammen med og snakke med hende det kan betyde meget for en pige når en dreng gør det for så ved man at man har en der vil hjælpe en. Men ellers så prøv at snakke med dem om noget du synes er interessant og de synes er interessant.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat