Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på mig selv

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Der er ikke meget at gøre siden du ikke kan styre hvad de siger, men du kunne tale med dine forældre om det og få det til at stoppe eller overveje at flytte skole til et sted du kan lide, på min skole sagde de andre tit sån nogle ting men alle respektere hinanden nu hvor vi er ældre.

Men du burder virkelig tale med dine forældre om problemet, jeg er sikker på de kan gøre noget ved det.

  • Anonym, 13 år

Sådan er det også lidt på min skole jeg er selv blondine og tit hvis jeg kommer ind et rum er det sjovt at de lige skal fortælle en joke om min hårfarve og om hvor dum blondiner og det er møg irriterende og jeg kan godt forstå dig for man bliver aldrig perfekt enten så er man for tyk eller tynd og bag efter er der det helt 3 i vegen med en det kan godt være at du skal prøve at fortælle det først til dine forældre og så skolen for som mine forældre altid siger jeg er ikke på skolen når det sker du skal finde en voksen men prøv det skader aldrig at prøve

  • Hæjlperne, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat