Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker

Jeg er en stille pige på 13 år

Og i skolen bliver jeg holdt ude meget

så jeg har ikke nogen venner

og jeg har prøvet 2 år for at prøve

at komme tætter med pigerne fra min klasse

men de viser ingen interesse.

Og mine forældre vil ikke lade mig flytte skole.

Hvad skal jeg gøre for

at blive tættere med pigerne fra min klasse?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

jeg har haft det på helt samme måde i en periode. men prøv at selvom du måske ikke er så intereseret i de ting de andre laver, så prøv at virke interaseret. ellers prøv at holde en megafed pigeaften. det hjalp for mig. jeg holde den sammen med en af pigerne fra min klasse for de vi fandt ud af at vi begge havde interasse for at se kdrama og lytte til blandandet newjeans blackpink og itzy. mine forældre ville helere ikke lade mig skifte skole dengang, og jeg var så ulykkelig, og mange dage sagde jeg at jeg var syg for at undgå at komme i skole. det var værst i den første del af perioden, fordig nogle af de andre drillede mig med at jeg var tynd. tilsidst i perioden blev jeg bare inoreret af alle, og fik onde kommentarer tilbage hvis jeg sagde noget. men som jeg sagde går det bedre nu, og jeg vil for alt i verden ikke skifte skole. så prøv at holde en pigeaften/angement for pigerne i din klasse eller vis interasse for noget af det de laver. det hjalp ihvertfald mig. mange knus og kram

  • haerin🦋, Pige, 13 år

Prøv at tal med en lære om det, er sikker på han/hun vil hjælpe og vil bare det bedste for sine elever💗

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg har måske en lille ide og det kan godt være jeg ikke forstår det men og det kan ogs være at det er sådan lidt et optimistisk svar men prøv at start til en sport som der også er nogle fra din klasse der går til.

Det er nok et dumt forslag men ja

  • K, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat