Brev

umoden lærer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det er på ingen måde i orden og din lære burde skamme sig synes du skal sige det til en anden lærer på skolen og snakke med nogen om det du stoler på

  • den orblinde der prøver og hjælpe, Pige, 17 år

Sådan skal en lærer ikke opfører sig!!
Du skal bare gå til inspektøreren og sige at du er utilfreds med hende opførsel og hvad du har oplevet der er ubehageligt og gør dig sur. Man komme ikke i skole for at blive talt ned til af en lærer, man kommer i skole for at lære det man skal og være sammen med sine venner. Hun skal ikke nedgøre dig eller dine klassekammerater og slet ikke udstille dig på den måde. Det skal du ikke finde dig i!
Du skal også snakke med dine forældre om det eller en du er tryg ved så de måske kan hjælpe dig og tage med til inspektørereren og snakke om dine oplevelser:)

Har selv prøvet det go de skal nok hjælpe dig så at du for din vilje for det skal du ikke finde dig i!

Husk at sige din mening og så skal du nok få hjælp til det du har oplevet for det er ikke retfærdigt over for dig/jer!

Kh. mig

  • Laura, Pige, 13 år

Hej

Det er ikke okay at være sådan imod sine elever. Jeg tænker på om du har talt med dine venner/veninder om dét, det. kan være, at de har det på samme måde?

Har du fortalt dine forældre (eller en anden du føler dig tryg ved) om det? Det er helt sikkert en god idé at fortælle nogle om det! Måske skal I tale med en anden lærer og fortælle have hun har gjort og hvordan hun er mod jer?

Kærlig hilsen (:

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat