Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ukomfortable med lærer

hej vi er to 13 årige piger

som går i en klasse med en lærer

som får os til at føle os ukomfortable

når vi har den ene lærer

han kommer TIT alt for tæt på

af hvad en lærer burde

det er mega ubehageligt

og kigger på os og værre ting

vi er bange for at sige noget til en anden lærer

fordi vi tror ik de vil tro på os, hvad skal vi gøre?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes i skal sige det til den anden lærer eller jeres forældre, de kan nok finde du af noget fordi det er ikke okay ikke at have det rart i en klasse med den lærer

  • Anonym, Pige, 15 år

Nogle menesker forstår bare ikke alle de sociale signaler og grænser, og det lyder som i har en lære der ikke gør det. Jeg tror det vil være en super god ide at skrive ned hvad der sker og helt ærligt. Også gå til en lære som i fortrolig med. Måske er det en ide at i hver for sig går til læreren, eller sammen kan i også, også skal i snakke helt seriøst om det, også tage udgangspunkt i hvad i har skrevet på et papir til hvad i skal fortælle, og så lover jeg jer, så skal jeres lære nok tro på jer. Men hvis i griner nemt sammen, så det måske en dårlig ide at fortælle det sammen, det må i jo vudere. Også piger så skal i huske sådanne ting skal man ikke gå med alene:)

  • Klara, Pige, 17 år

der er en grund til at det her gør jer ubehagelig tilpas, i skal sige det til en voksen. det kan være forældre, lærer el. lign.
pas på jer selv

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat