Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ukendt

Hej.

Jeg plejer at elske at gå i skole

men jeg har en lære der er dum og råber af mig.

Derudover er der nogle mega snobbede og onde piger fra min klasse

som engang var mine venner

men så blev de dumme og jeg gad dem ikke mere.

Jeg vil gerne skifte skole

men ved det ikke helt hvad skal jeg gøre

(ps har ventet i lang tid og set tiden an)

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey Sødeste Skat…

Jeg synes du skal sige det til en anden lærer eller forælder. Eller måske skal du endda sige til pigerne direkte, at du synes de er for meget…
Hvis du alligevel synes at det bliver ved, ( både det med din lære og de onde piger fra din klasse ) så kan det være en god ide at få en ny start, på en ny skole. <3
Jeg har selv noget erfaring med " pigedrama " og det er altså det bedste at sige fra!
V.H En venlig ven

  • Emma, Pige, 12 år

hej søde

jeg har selv oplevet noget lignende. jeg sagde til mine forældre hvad der skete i klassen og så bad jeg om at få holdt et møde med lederen af skolen.

skulle kun flytte klasse siden jeg havde flyttet skole en gang men det var nok idag går jeg i en klasse med en masse søde og kloge menesker måske handler det bare om at fortælle en voksen som kan hjælpe om det

kh. s.s.g

  • Anonym, Pige, 16 år

Du skulle måske prøve hvis det er fordi du godt kan lide resten af skolen og omgivelserne kunne du fx snakke med en lære du stoler på så du og dine forældre kan komme til samtale og snakke om det? Og fortelle dem om de piger hvis du hae mod på det.

Ellers syntes jeg du skal finde tid med dine forældre og sætte dig ned med dem og fortælle hvad der sker og hvordan du har det. Så spørg om det er en mulighed at komme ud og kikke på andre skoler eller sådan noget?

Håber tingene løser sig!

  • Anonym, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat