Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 13 år

Det lyder til de her veninder ikke er særlig modne i forhold til dig. Du fortæller du snakkede meget med den ene pige i starten, det kunne være du skulle prøve at tage kontakt til hende alene og fortælle hende hvordan du har det, for hun er nok ikke interesseret i du skifter skole, hvis i har været meget sammen. Det kan også være du kan hove fat i dem alle tre på en gang, men så kan det godt være de ikke lytter lige så meget som hvis det var en person. Hvis det er du ikke er vild med det, så kan det også være der er nogle fra klassen over, som måske er meget ligesom dig og du vil klikke godt med.

Håber det løser sig

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej, tak for dit svar😊jeg snakkede med min veninde i går og hun sagde at hun godt kunne forstå mig, og at hun også havde det på samme måde nogen gange.

  • Idk, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat