Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp jeg skal i overbygning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 13 år.

Det er mega sejt, at du skriver herind, det syntes jeg lige du skal vide. Jeg er næsten færdig med folkeskolen, jeg har selv autisme, ADHD og angst, så det har ikke været nemt for mig heller. Men jeg syntes du skal vide at du absolut ikke er alene om at synes det er svært, det er der faktisk mange der syntes. Jeg syntes også det faglige til tider har været svært, især engelsk. Men det er vigtigt at huske sig selv på at selv den bedste var nybegynder en gang.
Karektere og terminsprøver lyder farligt, det er jeg helt enig i, men jeg syntes du skal tage den med ro. Det er på ingen måde så slemt som det lyder. I de små klasser bliver man jo også testet en gang imellem, det er ligesom terminsprøverne. Og Karekterene de er jo fuldstændig ligegyldige, det vigtigste er at du har det godt og har gjort dit bedste. Hvis du har svært ved matematik kan 02 jo være ligeså flot som at få 12, så længe man gør sit bedste.

Du er mega sej!
De bedste hilsner
Pige 15 år.

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Synes du skal tale med dine forældre om det.

  • Anonym

heyyy tal med nogle om det som du er tryg ved. går selv i 4 skal op i 5 klasse jeg er heller ikke særlig god til matematik. ligninger eller hvad det nu hed aner jeg ikke noget om på torsdag (i overmorgen) skal jeg til skolehjemsamtale er mega nervøs. synd du har ADHD har hørt lidt om det.

du er sikkert godt i gang allerede tror bare ikke du lægger mærke til det start fra bunden og øv dig mere og mere og mere så når du når til det der med ligninger er du sikkert helt vildt god.

jeg tror på dig 🙂

  • A, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat