Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tid til fodbold i gymnasie

Kære alle

Jeg er en pige som skal starte i gymnasie efter sommerferien

(er jeg ret sikker på)

Men mit spørgsmål er endelig bare

om Jeg kan få tid til fodbold 2-3 gange om ugen

altså er det så presset at man ikke får tid til andre ting end skole og lektier?

Jeg elsker bare fodbold og har ikke lyst til at stoppe!:(

Kh den forvirret pige

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Du SKAL have tid til fodbold. Det er meget vigtigt man har noget ved siden af skole som man kan engagere sig i. Vores klasselærer siger faktisk at de elever som bruger meget tid på deres sport tit er dem der også er gode til at lave deres lektier for de kan strukturerer deres tid og har overskud til skolen. Jeg spiller selv fodbold og bruger meget tid på det og har tænkt at fortsætte med det når jeg skal på gymnasiet. Jeg føler selv jeg har meget mere lyst og overskud når jeg har fået frisk luft og har bevæget mig. mine forældre støtter mig også i at fortsætte. Du må ikke stoppe!

  • Janet, Pige, 15 år

Jeg går selv i 1. g og selvfølgelig kan man spille fodbold samtidig. Så meget arbejde er der altså heller ikke på gym hvis man planlægger lidt fornuftigt. Det er da bare sundt at ha noget at gå op i.

  • Mie, Pige, 16 år

Det kan du sagtens finde tid til – jeg går selv til Taekwondo og træner ca. 11.5 timer om ugen, udover skole, og har stadig masser af tid til også at være sammen med venner, hvis det også bekymrer dig.

  • Daddy Jones, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat