Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Terminsprøve karakter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man behøver ikke gå op i hvilke karaktere …og 12 er fedt men …. det også flot hvis ikke og alt handler ik om 12 taller osv

  • Sara, Pige, 14 år

Heyy

Jeg går selv MEGET op i mine karakter men du ved , 12 er altså 94% rigtige og ikke 100. Så du skal ikk gå og have det dårlIgt over det. 10 er ogs mega fedt søde. Karakter er ikke alt : )

Pas på dig selv og hav det godt.

  • Mari, Pige, 13 år

Du minder mig om, ja mig 😅. Da jeg var yngre kunne jeg hyle mig selv helt ud af det, over en stavefejl. Jeg var den søde bogorm, der insisteret på, at få lov til at rette en afleveret prøve 😂. Fik jeg så ikke, og det viste sig at det var ubegrundet frygt jeg gik med. Tænker der ikke er noget af frygte. 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat