Brev

Svært i dansk

Hej jeg er 13 år går i 7 klasse

har svært ved at stave min lære ved det godt jeg ikke har så nemt ved det

og er begyndte og tænke på om jeg er ordblind eller dum

og ved ikke hvordan jeg skal fortælle det til min lære eller forældre

har i nogen gode råd

13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg går ud fra at du er en pige på 13 år.

For det første er man overhoved ikke dum bare fordi du har fundet en ting som du har svært ved. Man kan ikke være god til alting i skolen, og det man nød til at forstå, især når der er nogen ting man har meget svært ved.

For det andet, så sig det bare til dine forældre eller til din lærer, de skal nok finde ud af om du er ordblind eller bare har meget svært med det. Du skal overhoved ikke være bange for at sige lige præcis det, for det meget normalt og det godt du siger det så du kan få hjælp til det, om du er ordblind eller ej.

Hvis din lærer kan se at det måske kan være ordblindhed, så skal din lærer nok sende dig til en psykolog, og finde ud af det. Det bare bedst at sige det hurtigst muligt så du kan få hjælp til det og ikke kommer bag ud i faget.

Jeg håber det var nok svar for dig :3 Hilsen Prøver:)

  • prøver:), Dreng, 15 år

hej,bare fordi du ikke er god til at stave betyder det slet ikke at du er dum eller ordblind,man kan ikke være god til alt,hvis jeg var dig ville jeg helt sikkert sige til din lærer drikke har nemt ved det fag og så måske bare lige i 2o minutter hver dag eller 15 minutter sid ved dit skrivebord og lav noget grammatik,det bliver man meget bedre af!
jeg taler med erfaring😊

  • Anonym, 16 år

Hej
Jeg har nu selv ikke været så dårlig til dansk men har dog stadig nogle ting der kan være svært en gang i mellem, så husk du kan altid sige det til dine forældre eller lære så de kan hjælpe dig endu mere❤️Og du er bestemt ikke dum💙alle er dårlige til noget man skal bare sige det❤️Det gør ikke noget hvis du er dårlig til det der er mange andre ting du sikkert er god til
Du er ikke alene om det!!!
Hilsen pigen på 13

  • Pigen❤️💙, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat